top of page

Gravid og Hjerte Yoga

Du er som gravid velkommen på alle Hjerte Yogas hold og du kan som alle andre swappe ind og ud på de hold der passer ind i din hverdag.

 

Jeg tilpasser altid yogaen efter de deltagere, der er på holdet og som gravid kan du være med til det meste. Hvilket hold du vælger er efter den fysiske form du havde, da du blev gravid .

Ønsker du i den sidste tid af graviditeten, at gå til yoga med andre gravide er det muligt at oprette et dedikeret fast gravid hold torsdag formiddag kl 10.30. Det kræver min 4 deltagere.

pris 500 kr for 4 gange yoga med fast tilmelding.

Rebozo workshop med doula Tilde

Som noget nyt kan du nu komme på rebozo workshop og fødselsforberedelse med din fødselspartner på et lille hyggeligt hold med kun 3 andre par.

Workshop undervises af Doula Tilde ejer af Blid Begyndelse

og foregår i Hjerte Yogas hyggelige lokaler.

1. workshop er 7/1-23 kl 11.00-13.00

2. workshop er 4/2-23 kl 11.00-13.00

3. workshop er 18/3-23 kl 11.00-13.00

pris pr workshop 500,-/par

Workshoppen afholdes ved mindst 4 tilmeldte par. . Hv

Tilmelding lone@hjerteyoga.dk

Thilde-67.jpg
Thilde-64.jpg
rebozobog.jpg

Rebozomassage

Rebozomassage er en mexicansk tradition, hvor et stort tørklæde bruges at give velvære og dyb afspænding via vuggende blide vuggende bevægelser. Massagen er sikker at bruge i hele graviditeten og ved fødslen.

Det er en god måde at hjælpe den gravide krop til at blive klar til fødsel ved at afspænde muskulaturen i lænden og bækkenet og dermed give gode betingelser for at barnet kan stille sig godt til rette op til fødslen.

 

Til workshoppen leger vi med at bruge rebozoen på forskellige måder. Rebozomassage kan gives i mange forskellige positioner f.eks. hvor modtageren er liggende, stående eller siddende. Vi gennemgår både øvelser, der er gode i graviditeten og ved fødslen. 

Medbring en partner, der kan lære at give dig lækker og nærende massage.

bottom of page